BAŞDEĞİRMEN’DEN ÇOCUK HASTALARA SÜRPRİZ ZİYARET


Yaşam 10.12.2019 22:28:00 0
BAŞDEĞİRMEN’DEN ÇOCUK HASTALARA SÜRPRİZ ZİYARET

Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları proje kapsamında SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çocuk bölümünde yatan hastalara yönelik program düzenledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de katıldığı programda çocuklar odalarında tek tek ziyaret edilerek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunuldu ve çeşitli hediyeler verildi.

SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan, Hastane Başmüdürü Kazım Kahraman, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rifat Örmeci’nin de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e eşlik ettiği programda çocuklar için eğlence düzenlendi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindekiler, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı proje kapsamında çocuk bölümünde yatan çocukları tek tek ziyaret etti. Çizgi film kahramanları kostümlerini giyen öğrencilerle birlikte serviste kalan çocukları ziyaret eden Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler, çocuklara kitap ve boyama setinin de aralarında bulunduğu hediyeler verdi. Çocuklara gitar dinletisinde bulunuldu.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm çocuk hastaları kaldıkları odalarında tek tek ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, onlarla sohbet etti. Başkan Başdeğirmen, “Bugün çocuklarımızı ziyaret etmek istedik. Çocuklarımız başta olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Üniversiteli arkadaşlarımız bir proje hazırlamışlar, bizlerde kendileri ile birlikte olduk, projelerine katkı sağladık.  Böyle bir projeyi hazırlamalarından dolayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

SDÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Asude Demirci, kendilerine verilmiş olan sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastanede böyle bir etkinlik düzenlemeyi istediklerini söyledi. Demirci, “Çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatmak ve onları hastane havasından birazda olsa uzaklaştırmak istedik. Belediyemizle birlikte onlar için güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Belediyeye gittiğimizde bizlere tüm kapıları açıp çok iyi karşıladılar. Şükrü Başdeğirmen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Bugün bizleri de yalnız bırakmadı, çocuklara çok güzel hediyeler getirdi” şeklinde konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı