BAŞDEĞİRMEN: HER ZAMAN EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDAYIZ


Eğitim 10.09.2019 11:40:00 0
BAŞDEĞİRMEN: HER ZAMAN EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDAYIZ

HER ZAMAN EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDAYIZ
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eğitim-öğretim dönemi açılış mesajında Isparta Belediyesi olarak her zaman eğitimin destekçisi olacağını bildirdi.

İşte o mesaj:

“Milli Eğitim camiasının çok değerli mensupları ve her biri birbirinden değerli, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılını en kalbi duygularımla kutluyor, yeni eğitim-öğretim yılının başarılar ile geçmesi temennisinde bulunuyorum.

Çocuklarımızın yetişmesinde yine büyük rol sahibi olan değerli anne ve babaların da bu eğitim-öğretim sürecine olumlu katkılar sunacağına inanıyor, eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini diliyorum.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle kıymetli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin sevinçlerine, velilerimizin heyecanına yürekten katılıyor, en büyük gücün tartışmasız bilgi olduğundan hareketle, Isparta Belediyesi olarak eğitimin her noktasında Milli Eğitim camiamız, öğrencilerimiz ve aileleri ile birlikte olduğumuzu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğimizi beyan ediyorum.

Isparta Belediyesi olarak bizlerde eğitime ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize destek konusunda çalışıyoruz. Bu bağlamda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talepleri doğrultusunda bildirilen okullarımızın bahçelerinin asfaltları, çevre düzenlemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni eğitim öğretim yılı öncesinde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Amacımız, eğitim camiamızın, sevgili öğrencilerimizin hiçbir sorunla karşılaşmadan 2019-2020 eğitim-öğretim yılını en mutlu bir şekilde bitirebilmeleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygıdeğer öğretmen ve sevgili öğrencilerimize Rabbim’den üstün başarılar diliyor, İlköğretim Haftalarını kutluyor, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü