BAŞDEĞİRMEN İLE MAHALLEMİZE HİZMETLER ALMAYA BAŞLADIK


Siyaset 13.03.2020 22:24:00 0
BAŞDEĞİRMEN İLE MAHALLEMİZE HİZMETLER ALMAYA BAŞLADIK
Isparta Belediyesi uzun yıllardan buyana gerekli yatırımı alamayan Çünür Mahallesinin eski yerleşim yerlerinde geniş çaplı çalışma başlattı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğünce mahallenin 5406, 5413, 5419 sokaklarında kilit parke çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar mahallenin batı bölümü olarak bilinen 5310, 5317, 5309 sokakları ile devam edecek. Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önderliğinde mahallelerinin büyük hizmetler almaya başladığını söyleyerek, bu hizmetlerden dolayı şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Mahallelerinin eski yerleşim alanlarında kilit parke çalışmaları yapıldığını söyleyen Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, “Mahallemizde yollarımız dar olduğu için ‘doğalgaz verilemez’ deniyordu. Sayın Başkanımızın önderliğinde mahallemize doğalgaz verildi. Mahallemizde 15-20 yıldır bu şekilde bir çalışma yapılmamıştı. Emeği geçen sayın başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Her an kendilerine ulaşıp sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Böyle bir yönetimle çalışıyoruz. Mahallem adına sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü