BAŞDEĞİRMEN KÖYÜNDE KARANTİNA SONA ERDİ


Sağlık 24.08.2020 17:44:00 0
BAŞDEĞİRMEN KÖYÜNDE KARANTİNA SONA ERDİ

Şarkîkaraağaç İlçe Hıfzısıhha Kurulu 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat:09.30’da Kaymakam Onur Yılmazer başkanlığında olağanüstü olarak toplandı.

Isparta'nın  Şarkikaraağaç bağlı Başdeğirmen Köyü’nde Covid-19 Pandemisi kapsamında İlçe Hıfzısıhha Kurulunun 10.08.2020 tarihli ve 75 sayılı kararı ile karantina uygulaması kararı alınmış olup; kontrol neticesinde testlerin negatif olması nedeniyle Başdeğirmen Köyü’nde 24 Ağustos 2020 tarih ve saat:10.00 itibariyle karantina uygulamasının kaldırılmasına,

Yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıtası birimleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine,

Alınan bu kararın bilgi için Valilik Makamına, gereği için tüm Belediye Başkanlıkları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile Başdeğirmen Köyü Muhtarlığına gönderilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Şevval İlayda Tarhan’dan ilham veren hikâye Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen söyleşide, 2024 Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan milli atıcı Şevval İlayda Tarhan, başarı yolculuğunu paylaştı.
ITSO’dan Bakanlığa Çağrı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sorunlarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu
Keçiborlu seramik atölyesi öğrencilerden yoğun ilgi gördü Keçiborlu’da düzenlenen seramik atölyesi, üniversite öğrencilerine hem eğlenceli hem de üretken bir deneyim sundu. Belediye ve kaymakamlık desteğiyle ilçede sanat kültürü güçleniyor.
Başdeğirmen’den CHP’ye sert sözler: “Bu projelere Ufkunuz Yetmez” Isparta Belediyesi’nin 2026 yılı 7,7 milyarlık bütçesi, CHP’nin 8 ret oyuna karşılık 30 kabul oyuyla meclisten geçti.
Aksu’da büyük sevinç: Yıldırım AK Parti’ye katıldı Başkan İsa Yıldırım’ın AK Parti’ye katılımı ilçede yeni bir heyecan oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rozet takmasıyla taçlanan süreç, Aksu’da hizmet beklentilerini ve umutları yeniden yükseltti.