Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor


Siyaset 24.09.2019 16:54:00 0
Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor

Belediye Başkanı Başdeğirmen, üniversite yerleşkesinde 24 bin m2’lik alanda SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde asfalt çalışması yapılacağını açıkladı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2019 yılı asfalt sezonunun üniversite yerleşkelerine verdiklerini söyledi. 2019 asfalt sezonu içinde Organize Sanayi Bölgesi’nde 74 bin m2’lik alanın OSB Müdürlüğü ile işbirliğinde asfaltlandığını kaydeden Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde de üniversite doğu yerleşkesinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağını söyledi.

 

SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde yapılacak asfaltlamanın 24 bin m2’lik alanı kapsadığını kaydeden Başdeğirmen, “bu yılın son asfaltını SDÜ’de yapacağız. Üniversitemize öncelik verdik. Daha önce de OSB’de 74 bin m2 asfalt yaptık. OSB bizim için çok önemli. Sanayicilerimizin verdiği vergilerle hizmet üretiyoruz. Devletten aldığımız pay o vergilerden geliyor. Şimdi de üniversitemizde asfalt yapacağız. 24 bin m2 asfalt dökeceğiz.

 

Öğrencilerimizin Isparta’ya katkısı çok büyük. Onlara hizmet vermek zorundayız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası