Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor


Siyaset 24.09.2019 16:54:00 0
Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor

Belediye Başkanı Başdeğirmen, üniversite yerleşkesinde 24 bin m2’lik alanda SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde asfalt çalışması yapılacağını açıkladı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2019 yılı asfalt sezonunun üniversite yerleşkelerine verdiklerini söyledi. 2019 asfalt sezonu içinde Organize Sanayi Bölgesi’nde 74 bin m2’lik alanın OSB Müdürlüğü ile işbirliğinde asfaltlandığını kaydeden Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde de üniversite doğu yerleşkesinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağını söyledi.

 

SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde yapılacak asfaltlamanın 24 bin m2’lik alanı kapsadığını kaydeden Başdeğirmen, “bu yılın son asfaltını SDÜ’de yapacağız. Üniversitemize öncelik verdik. Daha önce de OSB’de 74 bin m2 asfalt yaptık. OSB bizim için çok önemli. Sanayicilerimizin verdiği vergilerle hizmet üretiyoruz. Devletten aldığımız pay o vergilerden geliyor. Şimdi de üniversitemizde asfalt yapacağız. 24 bin m2 asfalt dökeceğiz.

 

Öğrencilerimizin Isparta’ya katkısı çok büyük. Onlara hizmet vermek zorundayız” dedi.

Üç bakan Antalya’da ortak hedefte buluştu Antalya’da bir araya gelen eğitim, spor ve sosyal hizmet bakanları; çocukların ve gençlerin gelişimini merkeze alan politikalar ile yeni yatırım ve iş birliklerini masaya yatırdı.
Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı Burdur’da Sağlığa Hayırsever Desteği: Menderes Mahallesi’ne ASM ve 112 İstasyonu Yapılacak
Daşdöner detaya girmeden seçilen Yücedağ'ı tebrik etti Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Genel Kurulu sonrası açıklama yapan Faruk Daşdöner, tüm üyelere teşekkür ederek yeniden seçilen Başkan Mehmet Yücedağ ve yönetimini tebrik etti, birlik ve beraberlik vurg
Kaş’ta ev yangını can aldı Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.
Serik ulaştırma esnafı Tırık’la devam dedi Antalya’nın Serik ilçesinde Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlık Seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Hulusi Tırık, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.