BAŞDEĞİRMEN YARDIMCILARIYLA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ


Gündem 13.02.2021 21:03:00 0
BAŞDEĞİRMEN YARDIMCILARIYLA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile çalışan Isparta Belediyesi tüm kesimlerin büyük takdirini toplamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün 12 çocuğun daveti üzerine pandemi kuralları çerçevesinde yardımcılarıyla beraber onları ziyaret ederek projelerini dinledi. Daha sonra Isparta'nın çeşitli bölgelerinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli talimatları verdi.

 

Başkan Başdeğirmen, yardımcıları Uğur Büyükçulcu, Hakkı Kaya, Fahretdin Gözgün ve Serkan Kaya ile birlikte incelemelerde bulunduğu iş sahaları arasında bulunan ve yapımına devam edilen projelerin çalışmalarını yerinde incelediler. Başkan Başdeğirmen, "Hazırlanan projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam etmesiyle ilgili yardımcılarından brifing aldı. Çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösteren Isparta Belediyesi, sosyal çalışmalarıda aksatmadan yürütüyor. 15 Şubat'ta açılacak okullarda dezenfektan ve temizlik çalışmalarınıda eksiksiz bitiriyor.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yol ve ağaç görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü