BAŞKAN ATASOY'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI


Gündem 10.05.2020 00:28:00 0
BAŞKAN ATASOY

ISPARTA Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy: ‘’Sevgi, Saygı, Merhamet, Sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz şefkat dolu yürekleriyle sağlıklı, mutlu, barış dolu yaşamımızın tesis edilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Annelik sadece bir çocuğu dünyaya getirmek değil Anne onun duygularını ,düşüncelerini şekillendiren en önemli kişidir. Yemeyen, yediren giymeyen, giydiren annelerimiz şefkatin merhametin timsalidir. Bizler annelerimize layık olduğumuz onları her zaman baş tacı yaptığımız onların gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan iyi bir toplum oluruz. Ömürlerini ailelerine vakfeden her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annem ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor ellerinden hürmetle saygıyla öpüyor Ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü