Başkan Başdeğirmen Aşure etkinliklerine katıldı


Gündem 12.09.2019 16:58:00 0
Başkan Başdeğirmen Aşure etkinliklerine katıldı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Muharrem ayı Dolayısıyla Isparta'da düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı.


Başkan Başdeğirmen, ilk olarak Gülistan Mahallesi'nde Ispartalı canların düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Başdeğirmen, oradaki canlara, düzenledikleri etkinlik için teşekkür ederek kendisinin de bu matemi paylaştığını aktardı. Peygamberimiz efendimiz Hz. Muahammed S.A.V'in torunu Hz. İmam Hüseyinin Kerbelada 72 aile ferdi ve arkadaşı ile beraber şehit edilmesinin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Hz. İmam Hüseyin efendimizi yad etmek, hatırlamak ona olan sevgimizi göstermek için düzenlenen bu tür etkinlikler bir gelenek halinde her yıl kutlanıyor. İmam Hüseyin efendimize duyulan değer hepimiz için çok önemlidir diyen Başkan Başdeğirmen, Daha sonra Gülistan mahallesinden ayrıldı.


Daha sonra İlavus köyüne giden Başkan Başdeğirmen, İlavus Köyü'ndede düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı. Köyün girişinde kalabalık vatandaşlar tarafından karşılanan Başdeğirmen, daha sonra köylülerin ikram ettiği sofraya oturdu. İkarus köyünde bulunan Dede türbesini ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, Muharrem ayı için anlamlı mesajlar verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de