Başkan Başdeğirmen Demreliler ile bir araya geldi


Gündem 23.12.2019 08:15:00 0
Başkan Başdeğirmen Demreliler ile bir araya geldi

Isparta’da öğrenim gören Antalya Demre’li öğrenciler, anlamlı bir program düzenledi. Düzenlenen programa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Programda öğrenciler, Başkan Başdeğirmen’e Isparta için isteklerini paylaştı. 


Isparta’da öğrenim gören Antalya Demre’li öğrenciler, anlamlı bir program düzenledi.
Düzenlenen programa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Aydoğan başta olmak üzere çok sayıda davetli ve Demre’li öğrenciler katıldı. 
Programın açılış konuşmasını Ak Parti Demre Gençlik Kolları Başkanı Barış Kapar, düzenlenen programa katılan herkese teşekkür etti. 
Ak Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, Demre’li öğrencilerle buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 
Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Aydoğan, “Isparta’da bir sorunla karşılaşıldığı anda Isparta Belediyesi’nin kapısı size sonuna kadar açık” dedi. 
Programda son olarak konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Demre’li öğrencilerin Isparta’da bir araya gelip program yapmalarından dolayı tebrik etti, birlik ve beraberliğin devamını diledi. 
Konuşmaların ardından öğrenciler, Başkan Başdeğirmen’e Isparta’da istediklerini paylaştı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü