BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI


Siyaset 18.10.2022 23:49:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

En küçük yerel hizmet birimi olarak görev yapan, demokrasimizin çekirdeği, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi gören, muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum.  
Muhtarlarımız bulundukları mahalle ve köylerinde sakinlerinin devlet kurumlarımızla ve belediyemiz ile ilişkilerinde, bütünleşmesinin temel harcını oluşturmakta, büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getirmektedir.
Isparta Belediyesi olarak muhtarlarımızı katılımcı yönetim ve insan odaklı hizmet anlayışımızın icrasında temel unsur, vazgeçilmez bir paydaşımız olarak görmekteyim.
Projelerimizin planlanması, yatırımlarımızın hayata geçirilmesi aşamasında muhtarlarımızın sunmuş oldukları görüş ve önerileri bizlere her zaman ışık tutmaktadır.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediyemizin gören gözü, tutan eli, tabana uzanan şefkat eli, katılımcı yönetim anlayışımızın temel unsurları muhtarlarımızla iş birliği, güç birliği ve dayanışma içinde Isparta’mızın geleceği için çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağımız inancındayım.  
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı, başımızın tacı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık içerisinde nice yıllar temenni ediyor, ebediyete irtihal eden bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum.


Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Mesir macununun duası yapıldı Mesir macununun duası yapıldı