BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN VATANDAŞI RAHATLATAN HİZMET


Yaşam 27.08.2020 18:06:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN VATANDAŞI RAHATLATAN HİZMET

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, Çünür-Akkent TOKİ mahallerini bir birine bağlayan 2,5 km uzunluğundaki kadastro yolunda asfalt çalışmaları yapıldı. Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar, yapılan hizmetin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirirken, yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehrin her bir noktasında vatandaşların rahatlığına yönelik asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda SDÜ Batı Kampusu-Şehir Merkezi arasındaki alternatif yol hizmete girerken, SDÜ Doğu Kampusu-Çünür-Akkent Toki, Eğirdir Yolu arasındaki ikinci alternatif yol çalışmaları ise devam ediyor.

Akkent ile Çünür’ü birbirine bağlayacak olan 30’luk ikinci alternatif yol bir yandan devam ederken, diğer taraftan da yolda altyapı ve istimlak çalışmaları sürüyor.

Bu yolun kapalı olması dolayısıyla yine Çünür-Akkent TOKİ arası kullanılan kadastro yolu da mahalle muhtarlarının ve vatandaşların talepleri doğrultusunda, Başkan Başdeğirmen’in talimatlarıyla asfaltlanıyor.

2,5 km’lik Çünür-Akkent kadastro yolunun asfaltlanması dolayısıyla, mahalle muhtarları ve vatandaşlar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, mevcut yolun toz toprak halinde olduğunu, yağışta da kullanılamaz hale geldiğini söyleyerek, “Diğer yolumuzda çalışma olması dolayısıyla, tüm trafik akışı bu yoldan gerçekleşiyor. Bu yolumuzda da sorunlar vardı, Belediye Başkanımıza konuyu aktardık. Başkanımız derhal bu yolumuzun asfaltlanması talimatını verdi ve bugünde asfaltı yapılıyor. Bu tozdan bizleri kurtardığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, emeğine sağlık” dedi.

Akkent-Çünür arası yolun stabilize olmasından dolayı vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğunu dile getiren Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş da, “Bugün bu asfaltın buraya yapılmasıyla bu rahatsızlık giderilmiş oldu. Sayın Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz” görüşlerinde bulundu.

Yolun asfaltlanmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden besihane sahipleri ve vatandaşlar, “Burada tarımla uğraşan kardeşlerimiz zarar görüyordu. Ürünlerimiz toz içerisinde kalıyordu, verim düşüyordu. Hayvancılık yapan arkadaşlarımız var. Arabalarımız hasar görüyordu. Yolun asfaltlanmasından dolayı çok memnun olduk. Belediye Başkanımızın bu gayretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer yol kapalı olmasından dolayı bu yol kullanılıyor. Bu yolumuz Akkent TOKİ, Çünür, Bozanönü için faydalı olacaktır. Müteşekkiriz, Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü