Başkan Başdeğirmen; Kerbela acısını yüreğimizde yaşıyoruz


Gündem 12.09.2019 18:47:00 0
Başkan Başdeğirmen; Kerbela acısını yüreğimizde yaşıyoruz

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Muharrem ayı Dolayısıyla Isparta'da düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı.


Başkan Başdeğirmen, ilk olarak Gülistan Mahallesi'nde Ispartalı canların düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Başdeğirmen, oradaki canlara, düzenledikleri etkinlik için teşekkür ederek kendisinin de bu matemi paylaştığını aktardı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V'in torunu Hz. İmam Hüseyin'in 72 aile ferdi ve arkadaşı ile beraber Kerbela'da şehit edilmesinin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Bu acıyı İslam alemi her zaman yüreğinde hissediyor. şehadetinin 1380 yıl dönümünde Hz. İmam Hüseyin efendimizi yad etmek, hatırlamak ona olan sevgimizi göstermek için düzenlenen bu tür etkinlikler bir gelenek halinde her yıl kutlanıyor. Hz. İmam Hüseyin efendimize duyulan değer hepimiz için çok önemlidir diyen Başkan Başdeğirmen, Daha sonra Gülistan mahallesinden ayrıldı.


Daha sonra Isparta Merkez'e bağlı İlavus köyüne giden Başkan Başdeğirmen, İlavus Köyündede düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı. Köyün girişinde kalabalık vatandaşlar tarafından karşılanan Başdeğirmen, daha sonra köylülerin ikram ettiği sofraya oturdu. İlavus köyünde bulunan Dede türbesini ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, Muharrem ayı için ordada anlamlı mesajlar verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü