BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, ŞIRNAK’TA KARDEŞ BELEDİYELERCE COŞKUYLA KARŞILANDI


Siyaset 29.09.2020 22:48:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, ŞIRNAK’TA KARDEŞ BELEDİYELERCE COŞKUYLA KARŞILANDI

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kardeş şehir Şırnak’ın Uludere,Şenobave Hilal Beldelerini ziyaret ediyor. Isparta Belediyesi tarafından kardeş belediyelerin bulunduğu yerleşim alanlarına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla çocuk oyun alanları kuruldu. Başdeğirmen, çocuklarla bir araya geldi. İngilizce sınıfının açılışına katılan Başdeğirmen, sınıfa dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye ederken, Ispartalı öğretmen Sena Çetiner ile buluştu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın kardeş şehri Şırnak’ta coşkuyla karşılandı. Ekibiyle birlikte Şırnak’a giden ve havalimanında AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan başta olmak üzere ilçe başkanları, kardeş belediyeler Uludere Belediye Başkanı Sait Üresin, Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat ile Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen ve ekibi kentte çeşitli temaslarda bulunuyor ve karşılıklı işbirliği görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ildeki ilk ziyaretini Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’a gerçekleştirdi. Valilik makamındaki görüşmelerde iki il arasında yapılabilecek karşılıklı işbirliği ele alındı. Başkan Başdeğirmen, belediye olarak güçlerinin yettiği kadar şehre ve Şırnak halkına yapılabilecekler noktasında çalışacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan da, ilk defa bir kardeş belediyenin şehri ziyaret ettiğini ve bundan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Valilik ziyaretinin ardından beraberindeki Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Fahretdin Gözgün ile birlikte Şırnak Belediyesine geçti. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka tarafından karşılanan ve karşılıklı işbirliği konularının ele alındığı görüşmenin ardından her iki başkan akşam Şırnak sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi ve kente yapılan yatırımları inceledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki heyet salı günü de kardeş belediyelerden Şenoba Beldesine geçti. Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat’ı makamında ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, Isparta Belediyesi tarafından beldeye kurulan çocuk oyun parkını inceledi, çocuklarla bir araya geldi. Şenoba’da incelemelerde bulunan ve karşılıklı işbirliği konularının ele alındığı buluşmada Başkan Başdeğirmen ayrıca Şenoba Şehit Şeref Bulut İlköğretim okulunu da ziyaret etti.

Okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Ispartalı Sena Çetinerile buluşan Başkan Başdeğirmen, İngilizce sınıfı açılışına katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen İngilizce setler, ayrıca sınıfta kullanılmak üzere dizüstü bilgisayar, yazıcı ile okula 10 adet top hediye etti.

Şenoba Beldesinde yoğun bir program gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 48. Tugay Komutanlığını ziyaretinin ardından Hilal Beldesine geçti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü