Başkan Başdeğirmen: Sonuna kadar arkanızdayım

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Ispartaspor yönetimi, İnegölspor maçı öncesi bir araya geldi.


Spor 23.09.2022 01:45:00 0
Başkan Başdeğirmen: Sonuna kadar arkanızdayım

Takımın son durumu, mali tablo ve bundan sonra yapılacak hamlelerle ilgili istişarelerde bulundular. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alınan 6 puanın şuan için yetersiz olduğu görülebilir. Ama gördüğüm o ki, bu ligde her an herşey değişebilir. Son oynanan maçtan sonra takıma olan güvenim bir kez daha arttı. Taşın altına eline koyan başta başkanımız Süleyman Kabalak ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnegölspor maçındanda galibiyetle gelmenizi temenni ediyorum dedi.

Başkan Süleyman Kabalak ve Gültekin Özdemir ise başkanımızın sezon başından beri bize verdiği maddi ve manevi destek yatsınamaz. Başkanımızın destekleri ve bize verdiği değer, şevkimizi bir kat daha artırıyor. İnşallah İnegölspor maçını da alıp, bu galibiyeti de başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'e armağan etmek istiyoruz dediler.


Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.