BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN TALİMAT VERDİ AKKENT’İN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU


Gündem 20.11.2019 01:09:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN TALİMAT VERDİ AKKENT’İN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Akkent Mahallesinde düzenlediği Muhtarlar Buluşmasında gündeme getirilen ve kışın halk otobüslerinin ulaşımda zorlandığı bölgeye alternatif olarak açılan yeni yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kasım ayı başında Muhtarlar Buluşmasında Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş’ın dile getirdiği ve yağışlı günlerde halk otobüslerinin ve vatandaşların araçlarla ulaşımda zorlandığı yola alternatif olarak hazırlanan yolun asfaltlanması talebi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonuçlandırıldı ve Akkent TOKİ Mahallesinin üst bölgelerine ulaşımı sağlayacak yeni yolda asfaltlama gerçekleştirildi.

Mahallelerine gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahalle sakinleri ve şahsı adına teşekkür eden Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Mahallemizde gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşmasında talep ettiğimiz yol bugün asfaltlandı. Yeni yol sayesinde mahalle sakinlerimiz ‘yolda kaldım’, ‘ayağım kaydı’ demeyecekler. Bu çalışmaları Belediye Başkanımızın 2019-2020 kış sezonunun hediyesi olarak kabul ediyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı