BAŞKAN BİLGİÇ'TEN BAŞDEĞİRMEN'E ITKM TEŞEKKÜRÜ


Siyaset 7.12.2019 23:54:00 0
BAŞKAN BİLGİÇ

TBMM başkanvekili AK Parti Isparta milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bugün akşam BLT tv'de yayınlanan "Gerçek Gündem" programının konuğu oldu.

 

Gazeteci Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programında konuşan başkan vekili Bilgiç, gündeme dair önemli konulara değindi. Başkan Bilgiç, uzun süredir Isparta'nın gündemini meşgul eden ve yapımı yılan hikayesine dönen ITKM inşaatı için irade gösterip meclisten geçiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve meclis üyelerine cesur tavırları için teşekkür etti. Yıllardır Isparta'nın kanayan bir yarası olan ITKM inşaatı bitmesi için artık yolun sonuna gelindiği ve TMSF ile elbirliği içerisinde tamamen Isparta menfaatleri doğrultusunda hizmete sunulacağını söyledi.

 ITKM inşaatının bir an önce bitmesi gerektiğini belirten Bilgiç, Milli servetin çürümesine göz yumamayız Sayın Başkanımız Badeğirmen göreve gelir gelmez bu sorunu ortadan kaldırmak için tüm girişimlere başladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması