Başkan Emrullah Ünal’dan yeni yıl mesajı


Yaşam 31.12.2019 19:11:00 0
Başkan Emrullah Ünal’dan yeni yıl mesajı

Başkan Ünal mesajında “Ülkemiz ve dünyamız için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu canlı tutarak 2020 yılına giriyoruz.

  Bu tür dönüm noktaları, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yeni yıla ilişkin yol haritamızın, planlamalarımızın yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine de imkan vermektedir.

2019 yılının muhasebesini yaparken, 2020 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi İlçemiz ve Ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.

Gerek ülkemizi içeriden bölmek isteyen, gerekse ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarına karşı yaptığımız mücadelede şehitlik makamına yükselen vatan evlatlarımız oldu. Şehitlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de en derin şükranlarımızı iletiyoruz

  Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.

  Bu duygularla, yeni yılın tüm Bucaklı vatandaşlarımıza ve insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası