Başkan Erdoğan, A Milli Takım yorumu...


Gündem 15.11.2019 00:01:00 0
Başkan Erdoğan, A Milli Takım yorumu...

Başkan Erdoğan, A Milli Takım'ın EURO 2020'yi garantilemesini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile 0-0 berabere kaldığı ve Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilediği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

ABD seyahatinin hemen sonrasında maçı izlemeye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bununla alakalı olarak, "Gerçekten uzun, yorucu bir yolculuk ama her şeyden önce milli maçımızı özellikle izleyelim istedik. Bu anı beraber yaşayalım istedik" ifadelerini kullandı.

Yurdabak‘tan kırsala konfor dokunuşu Isparta’nın Sütçüler ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçeyi daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş