Asayiş

Asayiş Haberleri

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TALİMAT


Asayiş 4.12.2019 15:28:00 0
BAŞKAN ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün infaz düzenlemesine ilişkin detaylı sunumunu dinledi. Buna göre infaz yasası kapsamında basit suçlarda çocuklu kadınlara ve 65 yaşın üstündeki hükümlülere ev hapsi getirilecek. Suçun kapsamına göre de cezalarda düzenleme yapılacak. Bir paket kaçakçılık yapan ile bir ton kaçakçılık yapana verilen ceza; baklava çalan çocuk ile gece eve giren hırsıza verilen ceza aynı olmayacak. Erdoğan bu konuda hassas olunmasını istedi.

 

 Erdoğan, asla indirim yapılmamasını istediği suçları terör, mükerrer suçlar, cinsel istismar, uyuşturucu, kasten adam öldürme ve organize suçlar olarak sıraladı.

Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Isparta deri OSB’den güçlü yatırım hamlesi Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi, Dekor Cam’ın 20.000 metrekarelik entegre üretim tesisi yatırımıyla bölge ekonomisine güç katıyor.
Antalya’da Maaş Krizi Yangına Dönüştü Maaşını alamadığını öne süren çalışan, iş yerini ateşe verdi; yangın kısa sürede kontrol altına alındı, şüpheli gözaltına alındı.
Isparta’da güvenli Şehir için yıkım Isparta’da Şehir merkezinde kapsamlı dönüşüm beklentisi artıyor.