Başkan Erdoğan'dan "yeşil bir Türkiye için" destek çağrısı:


Yaşam 11.11.2019 01:00:00 0
Başkan Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yeşil bir Türkiye için" yarın 81 ilde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması dolayısıyla vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Erdoğan, Twitter hesabından, "#11milyonfidan" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da, 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz." ifadesine yer verdi.

Tohum üretiminde rekor artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohum üretimi ve ihracatında önemli bir ivme yakaladığını açıkladı.
Bel ağrısında MR değil, bütüncül değerlendirme önemli Bel ağrısında doğru bilinen yanlışlara uzman uyarısı: “MR sonucu değil, bütüncül değerlendirme önemli”
Isparta’da cezaevi Ring aracı yan yattı: 3 Jandarma yaralı Isparta–Burdur Karayolunda Cezaevi Ring Aracı Yan Yattı: 3 Jandarma Hafif Yaralandı
Burdur’da Dikkat Çeken Rakamlar! Vali Bilgihan Uyardı Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “112’yi aslına ve işlevine uygun kullanalım” çağrısında bulundu.
Kaş ve Batı Akdeniz İçin Kritik Uyarı: Sel, Hortum ve Dolu iski Meteoroloji değerlendirmelerine göre Perşembe sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ve Kıyı Ege’de kuvvetli sağanak etkili olacak. Kaş başta olmak üzere Antalya’nın batı ilçelerinde ani sel, su baskını ve hortum riski bulunuyor