Başkan Erdoğan'dan "yeşil bir Türkiye için" destek çağrısı:


Yaşam 11.11.2019 01:00:00 0
Başkan Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yeşil bir Türkiye için" yarın 81 ilde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması dolayısıyla vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Erdoğan, Twitter hesabından, "#11milyonfidan" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da, 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz." ifadesine yer verdi.

Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Konyaaltı ve Muratpaşa belediyelerine soruşturma izni Antalya’da CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izinleri ve hazırlanan iddianameler kent gündemini sarstı. Gazeteci Ali Tongülüs, soruşturmaların perde arkasını ve belediyelerdeki sorumluluk tartışmalarını gündeme taşıdı.
Belediye’den dev proje Isparta Belediyesi, Salı günleri kurulan pazar nedeniyle yaşanan trafik sorununa neşter vuruyor. Belediye, Fevzipaşa İlkokulu’nun bulunduğu alanı Milli Eğitim Bakanlığından devralarak altına otopark, üzerine yürüyen merdivenli kap
Isparta ekonomisi için ortak akıl buluşması Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ağırladı.