Başkan Erdoğan'dan "yeşil bir Türkiye için" destek çağrısı:


Yaşam 11.11.2019 01:00:00 0
Başkan Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yeşil bir Türkiye için" yarın 81 ilde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması dolayısıyla vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Erdoğan, Twitter hesabından, "#11milyonfidan" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da, 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz." ifadesine yer verdi.

TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.
Bağımlılıkla Mücadelede Çok Boyutlu Model: BAMKOM, kumar ve dijital bağımlılığa karşı 300’e yakın formatörle sahaya inerken, anne ve çocukları merkeze alan yeni projelerle Isparta genelinde farkındalık çalışmalarını artırıyor.
Daşdöner: “Esnafın Sesi Daha Gür Çıkacak” Daşdöner, esnafın sesi daha güçlü, hakkı daha güvende bir Şoförler Odası hedeflediklerini ifade etti.
Burdur'da POS tefecilerine darbe: 1 tutuklama Burdur Gölhisar’da düzenlenen operasyonda kredi kartları üzerinden faizle para veren şüphelilere yönelik baskında çok sayıda kart ve POS cihazı ele geçirildi.
Başdeğirmen çifti, kitap fuarını ziyaret etti Yayınevleri temsilcileri ve yazarlar: “Isparta Kitap Fuarı’na gelmek için her yıl gün sayıyoruz”