Başkan Erdoğan'dan "yeşil bir Türkiye için" destek çağrısı:


Yaşam 11.11.2019 01:00:00 0
Başkan Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yeşil bir Türkiye için" yarın 81 ilde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması dolayısıyla vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Erdoğan, Twitter hesabından, "#11milyonfidan" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da, 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için tüm vatandaşlarımızın güçlü desteklerini bekliyoruz." ifadesine yer verdi.

Ramazan Kolaylığı Belediyede Başladı, Gözler Valilikte Isparta Belediyesi’nin kadın personele yönelik erken çıkış kararı kamuoyunda takdir toplarken, benzer bir adımın kamu kurumları için de atılıp atılmayacağı merak ediliyor.
Çünür üst geçidi’ne Şehit Büyükçaylı’nın ismi verildi Isparta’da tamamlanan Çünür Otogar Üst Geçidi, Ovacık’ta şehit olan Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı’nın adıyla hizmete açıldı. Üst geçit, hem ulaşım güvenliğine katkı sağlayacak hem de şehidin hatırasını yaşatacak.
Burdur’da motosiklet kazası: İki genç yaralandı Eski hastane kavşağında U dönüşü yapan otomobil, karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan iki genç yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Sigaraya zam geldi! Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Japan Tobacco International (JTI) grubu sigara fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.
Yeni otogar esnafı: “Otogardan çok memnunuz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni otogar esnafıyla bir araya geldi, talep ve önerileri yerinde dinledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni otogarın çatısına 1,3 MW’lik güneş enerjisi santrali kurulacağını beli