Başkan Erdoğan: Vatandaşlarımızın ihtiyaçları için ne gerekiyorsa yapıyoruz


Sağlık 7.04.2020 00:14:00 0
Başkan Erdoğan: Vatandaşlarımızın ihtiyaçları için ne gerekiyorsa yapıyoruz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada vatandaşların ihtiyacı olan temel malzemelere ulaşmasında sıkıntı yaşamamaları için ne gerekiyorsa yapıldığını söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın her birinin temel hizmetlere ve ihtiyaç malzemelerine ulaşma konusunda sıkıntıya düşmemesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz." dedi.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Coronavirüs için alınan önlemlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşın temel ihtiyaçlarının karşılanacağını söyleyen Erdoğan, "Vatandaşlarımızın her birinin temel hizmetlere ve ihtiyaç malzemelerine ulaşma konusunda sıkıntıya düşmemesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz." dedi.

"KARAMSARLIĞA VE REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

Başkan Erdoğan açıklamalarıın şöyle sürdürdü:

Karamsarlığa ve rehavete kapılmadan her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi adım adım alıyor, hayata geçiriyoruz.

 
NOSAB'dan 'Dijital OSB Buluşmaları' etkinliği NOSAB'dan 'Dijital OSB Buluşmaları' etkinliği
GUHEM'e 'Ulusal Koordinatör' görevi GUHEM'e 'Ulusal Koordinatör' görevi
Kumluca'da elim trafik kazası: 1 ölü Kumluca'da elim trafik kazası: 1 ölü
Sakarya'da gençler ve büyükler aynı parkta Sakarya'da gençler ve büyükler aynı parkta
7 üniversiteye yeni fakülte... 3 üniversitede bazı birimler kapatıldı! 7 üniversiteye yeni fakülte... 3 üniversitede bazı birimler kapatıldı!