BAŞKAN GÖK DENEYİMLERİNİ ANLATTI

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK EĞİRDİR MESLEK YÜKSEK OKULUNDA DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI


Siyaset 3.11.2022 00:24:00 0
BAŞKAN GÖK DENEYİMLERİNİ ANLATTI


Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Eğirdir Meslek Yüksekokulu Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya geldi.
Başkan Veli GÖK; yapmış olduğu söyleşide “ Kariyer planlamasını ne şekilde yaptığını ve bunu nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. Liyakat ve özgüven çerçevesinde kendisine inanan bireylerin her zaman başarılı olacağından bahsetti. Gelecek kaygısı olan öğrencilerin mevcut şartlarını en verimli şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurgularken, alternatifli kariyer planlaması olması gerektiğini anlattı. Sektörde tercih edilme standartlarının ne olduğunu ve bunu karşılayacak öğrencilerin hangi şartları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Okulun 3+1 eğitim modelinin avantajlarından bahsetti. Kamu yönetimi anlayışı ve kamu vicdanı kavramlarına değinen Başkan GÖK devlet ve özel kesim etiksel değerlerini öğrencilere hatırlattı.”
Geleceğimiz sizsiniz, gelecekte sizler bizleri yöneteceksiniz diyen Başkan Veli Gök, birey olarak problemlerle nasıl mücadele edebiliriz, ben ne yapabilirim diyerek sorunlarla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini, geçmişte yaşadığı ve başarıya ulaştığı örneklerle anlattı.
Konferansın ardından Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları 1. Sınıf öğrencisi Merve TÜRKAN tarafından Belediye Başkanı Veli GÖK’e Teşekkür Belgesi takdim edildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi