BAŞKAN GÖK OTEL PANSİYON VE KONAKLAMA YAPILAN İŞLETMECİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI


Gündem 4.07.2020 01:08:00 0
BAŞKAN GÖK OTEL PANSİYON VE KONAKLAMA YAPILAN İŞLETMECİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

BAŞKAN GÖK OTEL PANSİYON VE KONAKLAMA YAPILAN İŞLETMECİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve beraberinde Eğitim, Kültür, Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanı, Belediye Meclisi Üyemiz Mehmet Eray USLU, İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Otel, Pansiyon ve Konaklama yapılan tesislerin işletmecileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyan ve bundan sonrada uyacaklarını beyan eden işletmelerimiz İlçe Turizmimiz ve Ekonomimiz nasıl canlanabilir konularını istişare ettiler.
Ülkenin, Akdeniz Bölgesinin ve alternatif turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Isparta’nın misafir odası Eğirdir’de konaklamalı tesislerimizin işletmecileri Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’le bir araya geldi. Koronavirüs salgını öncesinde 2020 sezonunun iyi başladığını ve özellikle Elektrikli Teknenin ilgi çektiğini dile getiren Belediye Başkanımız Veli GÖK; ‘Pandeminin en çok turizm sektörünü etkilediğini belirtti. Sorunları çözmek adına İlçemizde faaliyetlerini sürdüren ve koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyan işletmecilerimizin bundan sonrada alınacak kararlara fazlasıyla uymaları konularında mutabakata varıldı. Sorunlar ve beklentiler üzerine çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Veli GÖK, bu süreçte işletmecilerimizle birlikte neler yapabiliriz, ilçe turizmini ve ekonomimizi nasıl daha ileriye götürüp canlandırabiliriz konularında fikir alış verişinde bulundular. Başkan GÖK, işletmelerimizin sorunlarının yer aldığı bir rapor hazırladıklarını ve bu zor süreçte belediye olarak üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan GÖK, Koronavirüs Covid 19 salgını nedeniyle açıkçası bu seneden her ne kadarda fazlasıyla ümitli olmamakla beraber, konaklama, plaj, kamp, doğa ve tekne turizmi açısından önemli bir konumda olduğumuzu sözlerine ekleyerek, tekne turizminin salgın nedeniyle ön plana çıktığını düşünüyorum, dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü