Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN GÖK'TEN YENİ YIL MESAJI


Gündem 30.12.2019 16:00:00 0
BAŞKAN GÖK

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN YENİ YIL MESAJI

 


"2019 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Bir yaprak misali ömürden kopan her yıl, yeni bir yılın başlangıcı demektir. Geçen bir yılın nasıl geçtiği önemlidir. Kendimize, ailemize, şehrimize, ülkemize ve insanlığa katabildiklerimizle mutluyuz. 2020 yılında tüm düşlerimizin gerçekleşmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni yıl tüm ülkemize, milletimize ve Eğirdir’imize hayırlar getirsin,  mutlu yıllar"

Bursa Nilüfer'de Dişbudak Parkı hizmete açıldı Bursa Nilüfer'de Dişbudak Parkı hizmete açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediyeleri arpalığa çevirdiyseniz yargıya tıpış tıpış hesap vereceksiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şikayet edenlerin, rüşvet alanların, şehirleri adeta haraca bağlayanların, insanları zor duruma düşürüp soyanların hepsi CHP’li. İstanbul’dan başlayan bu hırsızlık, haraç, rüşvet düzeni, dalga dalga pek çok
Bakan Memişoğlu duyurdu: Ekim ayında 18 bin sağlık personeli alımı yapılacak Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bakanlığına yapılacak sağlık personeli atamalarına ilişkin, “Ekim ayında 18 bin atama için ilanımız olacak ve alım yapacağız” dedi.
Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir” Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
Adalet Sen’den KHK değişiklik teklifine tepki Adalet Sen’den KHK değişiklik teklifine tepki