BAŞKAN GÖK'ÜN GAYRETLERİ SONUÇ VERDİ


Gündem 28.01.2020 15:31:00 0
BAŞKAN GÖK

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN GAYRETLERİ 
SONUÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR.


600 YATAKLI YURT BİNASI EĞİRDİR’E HAYIRLI OLSUN.

Ilçe'de bulunan yüksek öğretim okullarında okuyan öğrencilerimizin barınmaları için mevcut olan yurt binasına ilaveten yeni olarak yapılması planlanan 600 yatak kapasiteli yurt binası için kullanılacak arsa tahsisi Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün imzası ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yapıldı.
Geçtiğimiz aylarda  çalışmalarını hızlandıran Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Belediye Meclisi 14.11.2019 tarih 162 sayılı meclis kararı ile İlçemiz Yeni Mahallede bulunan 11.931,30 Metrekarelik  44 Ada 21 Parselde yurt binası yapılmak koşuluyla taşınmazı 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi gerçekleşmiştir. 
Bugün Belediye Başkanı Veli GÖK ve  Isparta Gençlik  ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK arasında  söz konusu arsanın teslim ve tesellüm tutanağı hazırlanarak tahsis resmiyete kavuşmuştur. Bu gelişmeden sonra yıllardır yurt ve kalacak yer problemi yaşayan öğrencilerin sorunu çözülmüş olacak ve merkezden gelip gitmelerinde önüne geçilmiş olacak. Eğirdir Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen arsa tahsisinden sonra 600 yatak kapasiteli yurt binanın yapımı bakanlık tarafından en kısa zamanda gerçekleştirilerek hizmete açılacak.

Haksız yere görevden alınan müdürümüzü geri istiyoruz Isparta’da Tuvaletlere Kamera Yerleştirilmesi Tartışması: Veliler Müdürün Göreve İadesini İstedi
Tefenni’de Gençler Dualarla Asker ocağına uğurlandı Burdur’un Tefenni ilçesinde askerlik görevini yapacak gençler, Çarşı Camisi önünde düzenlenen geleneksel törenle dualar eşliğinde uğurlandı; vatandaşlar asker adaylarına harçlık verip hayır duasında bulundu.
Serik’te kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu kurtarıldı Kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu, itfaiyenin 60 metrelik zorlu operasyonuyla sağ salim kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Gölhisar’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 kişi tutuklandı Burdur’un Gölhisar ilçesinde bir otele yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda fuhşa zorlandıkları belirlenen 7 kadın kurtarılırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Başkan Çelik’ten deprem gerçeği vurgusu: Önlem hayat kurtarır ITSO Başkanı Metin Çelik, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı mesajda hem hayatını kaybedenleri andı hem de yapı güvenliği ve bilinçli önlemlerin hayati önemine dikkat çekti.