BAŞKAN GÖK'ÜN GAYRETLERİ SONUÇ VERDİ


Gündem 28.01.2020 15:31:00 0
BAŞKAN GÖK

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN GAYRETLERİ 
SONUÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR.


600 YATAKLI YURT BİNASI EĞİRDİR’E HAYIRLI OLSUN.

Ilçe'de bulunan yüksek öğretim okullarında okuyan öğrencilerimizin barınmaları için mevcut olan yurt binasına ilaveten yeni olarak yapılması planlanan 600 yatak kapasiteli yurt binası için kullanılacak arsa tahsisi Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün imzası ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yapıldı.
Geçtiğimiz aylarda  çalışmalarını hızlandıran Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Belediye Meclisi 14.11.2019 tarih 162 sayılı meclis kararı ile İlçemiz Yeni Mahallede bulunan 11.931,30 Metrekarelik  44 Ada 21 Parselde yurt binası yapılmak koşuluyla taşınmazı 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi gerçekleşmiştir. 
Bugün Belediye Başkanı Veli GÖK ve  Isparta Gençlik  ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK arasında  söz konusu arsanın teslim ve tesellüm tutanağı hazırlanarak tahsis resmiyete kavuşmuştur. Bu gelişmeden sonra yıllardır yurt ve kalacak yer problemi yaşayan öğrencilerin sorunu çözülmüş olacak ve merkezden gelip gitmelerinde önüne geçilmiş olacak. Eğirdir Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen arsa tahsisinden sonra 600 yatak kapasiteli yurt binanın yapımı bakanlık tarafından en kısa zamanda gerçekleştirilerek hizmete açılacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü