BAŞKAN GÖK'ÜN GAYRETLERİ SONUÇ VERDİ


Gündem 28.01.2020 15:31:00 0
BAŞKAN GÖK

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN GAYRETLERİ 
SONUÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR.


600 YATAKLI YURT BİNASI EĞİRDİR’E HAYIRLI OLSUN.

Ilçe'de bulunan yüksek öğretim okullarında okuyan öğrencilerimizin barınmaları için mevcut olan yurt binasına ilaveten yeni olarak yapılması planlanan 600 yatak kapasiteli yurt binası için kullanılacak arsa tahsisi Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün imzası ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yapıldı.
Geçtiğimiz aylarda  çalışmalarını hızlandıran Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Belediye Meclisi 14.11.2019 tarih 162 sayılı meclis kararı ile İlçemiz Yeni Mahallede bulunan 11.931,30 Metrekarelik  44 Ada 21 Parselde yurt binası yapılmak koşuluyla taşınmazı 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi gerçekleşmiştir. 
Bugün Belediye Başkanı Veli GÖK ve  Isparta Gençlik  ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK arasında  söz konusu arsanın teslim ve tesellüm tutanağı hazırlanarak tahsis resmiyete kavuşmuştur. Bu gelişmeden sonra yıllardır yurt ve kalacak yer problemi yaşayan öğrencilerin sorunu çözülmüş olacak ve merkezden gelip gitmelerinde önüne geçilmiş olacak. Eğirdir Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen arsa tahsisinden sonra 600 yatak kapasiteli yurt binanın yapımı bakanlık tarafından en kısa zamanda gerçekleştirilerek hizmete açılacak.

Isparta’da kadın nüfus erkeklere fark attı Isparta’da 2025 verilerine göre, kadın nüfus erkek nüfusundan fazla olduğu iller arasında açıklandı.
Kılınç’tan Ramazan Etkinlikleri Tepkisi Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki Ramazan etkinlikleri genelgesine karşı çıkan Eğitim-İş ve Eğitim-Sen’e sert tepki göstererek, etkinliklerin gönüllülük esasına dayandığın...
Isparta'da siber suçlara yönelik operasyon İçişleri Bakanlığı, siber suçlarla mücadele kapsamında aralarında Isparta’nın da bulunduğu 28 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 324 şüpheliden 181'inin tutuklandığını duyurdu.
AK Parti Isparta Teşkilatı’ndan Ramazan’da gönül buluşması Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.