Başkan Gürkan’dan Eskimalatya meydanı ziyareti


Gündem 25.05.2021 02:00:00 0
Başkan Gürkan’dan Eskimalatya meydanı ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eskimalatya Meydanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, meydanda bulunan vatandaş ve esnaflarla da sohbet etti.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Gürkan, Eskimalatya Meydanını gezdi. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Gürkan, esnafları da ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Gürkan, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Malatya’nın genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Gürkan, “Birçok ilde yatırımların ve çalışmaların durma noktasına geldiği salgın sürecinde bile bizler çalışmalarımızı artırarak sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Amacımız Malatya’da yaşayan her vatandaşımızın yaşamlarını modern ve çağdaş anlamda kolaylaştırmak. Huzur şehri olarak tabir ettiğimiz Malatya’mızda hemşerilerimizin rahat yaşamaları için projelerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası