Başkan Gürkan: "Hizmet destanları yazıyoruz"

Darbeler tarihi üzerine gerçekleştirilecek olan söyleşi programına katılmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti 22. Dönem Adana Milletvekili Recep Garip, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.


Gündem 31.03.2021 18:00:00 0
Başkan Gürkan:
MALATYA (İGFA)- 22. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Recep Garip, Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Malatya’nın bereketli toprağından kültür, sanat, edebiyat fışkırdığını belirten Milletvekili Garip, Malatyanın şehir kültürü açısından vazgeçilmez tarafları olduğunu kaydetti.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya Destan Şehri dediklerini anımsatarak, "Bu topraklarda dün Sadrettin Koneviler, İbni Arabiler, Niyazi Mısriler, Mevlanalar bu coğrafyada ilim irfan destanları yazmışlar. Danişment Gaziler ve Battalgaziler de kahramanlık destanları yazmışlar. Bizler de yerel yöneticiler olarak burada hizmet destanları yazmak durumundayız. Bizim en büyük projemiz olarak tabir ettiğimiz sosyal entegrasyon insanlığın kardeşliğin temeli üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde olan Malatya paydası çerçevesi içerisinde Türkiye’nin gelecekteki hedefinde bütünleştirmek ülküsü içerisinde geleceğe istikbal açısından güvenle bakmamız gerekir” diye konuştu.

İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi