Başkan Gürkan: " Kadınlarımız aslan gibi duruyor"

Malatyaya bağlı Arguvan İlçesi Narmikan Mahallesindeki yapılan çalışmaları yakından incelemek için giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bölge halkını da ziyaret etti.


Gündem 2.10.2021 11:00:00 0
Başkan Gürkan:

MALATYA(İGFA)-  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan Narmikanlılarla bir araya gelerek, çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu.

Ziyarete Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş,Narmikan Muhtarı İsak Sarı'da katıldı.Başkan Gürkan, “Narmikan girişinde sizin
göstermiş olduğunuz yakın ilgi alaka ve birlikteliğinizden dolayı ziyadesiyle memnun oldum. Çok da etkilendim. Kadınlarımızın aslan gibi yolun başında durmaları bütün hemşerilerimizin evlerinden çıkıp işini gücünü bırakıp, başkanımız gelmiş deyip karşılamada göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Şu anda Malatya’da birlik beraberlik anlamında, huzur şehri olma anlamında, hizmetlerin adil ve adaletli olması anlamında hakikaten önemli adımlar kat ettik. Bugün buradaki şu fotoğraf bunun en temel göstergesidir.

Büyükşehir Belediyemiz personelleri Malatya’nın her yerinde sahadalar. İşte onlar sahada olduğu için bugün Malatya'da bakın biz gezdiğimiz yerde iki yıl içinde diyoruz ki asfaltsız yerimiz kalmadı, her taraf asfalt. 718 mahallenin hepsi asfalt bir kaç tanesine sadece yasal problemlerden dolayı giremedik. Ama diğerlerinin hepsi asfalt artı ilçe belediyelerimize
ait olan yolları da imkânları olmadığı için Büyükşehir olarak biz yapıyoruz. Narmikan’ın ara yollarının yapılması için de gerekli talimatları veriyorum ve zaman yeterse bu yolların da asfaltını yapacağız. Ayrıca su sorunun çözümü için de gerekli çalışmaları yaptığımız takdirde bu bölgede su sorunlarının ve kayıp kaçakların yüzde 70 seksen önüne geçmiş oluruz."dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Büyüşehir Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür eden," Sayın başkanımız göreve geldiğinden bu yana Malatya’da bir birlik ve berberlik bütünü sağlandı. Şu parti, bu parti denilmeden, şu inançtan veya bu inançtan denilmeden herkesi kucaklayan, herkese sahip çıkan, herkese eşit mesafede davranan bir anlayış ve yönetim tarzı sergiledi. Bundan dolayı Sayın Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Su problemimiz çok kısa bir süre içerisinde giderilecek aksaklıktır. Bu anlamda su sorununun çözülmesinden dolayı hem MASKİ ekibimize hem de Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Narmikan mahallemizde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ekibini ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu
Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek Anavatan Partisi'nden Adana'da tarihi destek