BAŞKAN HEYBELİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 23.05.2020 23:01:00 0
BAŞKAN HEYBELİ

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Ramazan bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajında, "

"Sevgili Hemşehrilerim,

Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Bu yıl Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını, içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sebebiyle daha farklı idrak ettik. Devletimizin bu salgını ülkemizin en az zararla atlatması için aldığı tedbirlerle, milletimizin dayanışma ruhu ile verdiği desteklerle covid-19 mücadelesinde çok şükür iyi bir noktadayız. Devletimizle bir kez daha gurur duyduk.
Bu bayram sevdiklerimizle aramızda mesafe olsada yeter ki gönüller bir olsun. Nice sağlıklı günlerde daha güzel bayramlara kavuşmayı diliyor, bayramın tüm insanlık için sağlık, bereket, barış ve hayırlara vesile olmasını temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

 

Kadir HEYBELİ
Senirkent Belediye Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü