Başkan Hürriyet ve CHPli Özel Çınar Halk Marketi açıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, üreticileri ve vatandaşı aracısız markette buluşturuyor.


Gündem 26.09.2021 18:30:00 0
Başkan Hürriyet ve CHPli Özel Çınar Halk Marketi açıyor

İZMİT(İGFA)-  İzmit Belediyesi üreticiye kazandırmak ve halkın daha uygun fiyatlara ürünlere ulaşması için CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile Çınar Halk Marketi yarın 18,30'da açıyor.

Sosyla belediyecilik anlayışı ile açılan bu market,kooperatifçilik anlayışıyla çalışacakve yüzlerce el emeği olan doğal ürün satışa sunalacak. Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi No:240 adresinde açılacak olan markette, uruyemiş çeşitleri, Güdül leblebisi, elma kurusu, cevizli pestil, soğan otu, nane, sumak, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte, tarhana çeşitleri, katkısız salça, peynir ve zeytin çeşitleri gibi çok sayıda besleyici ve doğal ürün raflarda yerini alacak.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı