BAŞKAN KÖSE ISPARTA'DA YAŞAYAN BATMANLI KADINLARLA BULUŞTU

Başarılı çalışmalarıyla tüm Isparta'nın takdirini toplayan Ak Parti Isparta Kadın kolları Başkanı Sevim Köse, üye çalışmaları ve ziyaretleri aralıksız devam ediyor.


Siyaset 29.07.2022 15:44:00 0
BAŞKAN KÖSE ISPARTA

Başkan Sevim Köse ve teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse başkanlığında kadın kolları yönetimi ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. AK Parti Kadın Kolları Fatih Mahallesinde yapmış olduğu ev ziyaretlerinde Ak Parti Hükümetinin çalışmalarını kadınlara anlatırken kadınların merak ettikleri soruları da cevaplıyorlar.

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve eşarp görseli olabilir

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, yaptığı açıklamada, "Fatih Mahallesinde ikamet eden Batman'lı hanımlarımızın konuğu olduk. Hükümetimizin çalışmaları hakkında kendilerine bilgilendirmelerde bulunduk. Bizi çok samimi ve karşıladılar. Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve desteklerini söylediler. Ak Parti kuruluşundan bu yana Türkiyenin tüm süreçlerini takip ettiklerini ve Cumhurbaşkanımızın samimi duruşu ve liderliğini çok takdir ettiklerini söylediler. Bir seçmen olmanın dışında Ak Parti'nin 2023 seçimlerindede zaferle çıkması için canla başla çalışacaklarını söylediler.

Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, eşarp ve iç mekan görseli olabilir

Biz birlikte güçlüyüz diyen AK Kadınlar, "Isparta'mızın hanımlarının güçlü Türkiye'de öncü olacağını gördükçe umudumuz dahada arttıyor" Alnımızın AK'ı ile Aşk ile koşanın yorulmadığı kutlu Davamızda İl Kadın Kolları Başkanımız Sevim Köse Başkanlığında, Fatih Mahallemiz'de Münevver Şimşek'in evine misafir olduk. Kıymetli Üyelerimizle birlikte Sandık Esaslı çalışmamızı yaptık. Misafirperverlik'lerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

 


Başkan Zeyrek sözünü tuttu Başkan Zeyrek sözünü tuttu
Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva
Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti
Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu  Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu 
Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu