Başkan Koştudan milletvekillerine ziyaret

İzmirde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı olarak görevlendirilen Hamza Dağ’a ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a ziyarette bulundu.


Gündem 26.03.2021 09:00:00 0
Başkan Koştudan milletvekillerine ziyaret
İZMİR (İGFA)- Ankarada bir dizi temaslarda bulunan İzmirin Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, son Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Makamlara yapılan ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Koştu, Güçlü İzmir, Güçlü Gelecek vurgusu yaparak, 10 yıllık hizmetsizlik dönemi ile yolları harabeye dönmüş, çamur ve çukurdan geçilmeyen her alanda hizmete susayan Bergama için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında Ankara’dan her zaman destek aldıklarını hatırlattı. Bugüne kadar yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen milletvekillerinin yeni görevlerinden duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Koştu, "Bu görevlendirmeler Bergamamız olduğu kadar bizleri de ziyadesiyle heyecanlandırdı. Biz, 5 yıllık görev süremiz içerisine şehrimiz açısından vizyon niteliği olan çok büyük projeleri sığdırmaya ve yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor