Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi


Siyaset 25.06.2020 16:23:00 0
Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Gölhisar, Karamanlı ve Kemer Belediye Başkanları katılım sağladı.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada, “  İlçelerimizde Hükümetimizin yatırımları ve Belediyelerimizin çalışmaları devam ediyor. AK Belediyeler olarak bir arada gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar son derece önemli ve şehrimize kazanımların öncüleri olan AK Belediyelerimiz yaşanabilir ve gelişen Burdurumuzun önemli aktörleridirler. İlçelerde olup bitenleri paylaşırken hayata geçirilecek projeler noktasında istişare etme imkânı buluyoruz. Belediyelerimiz yeni normal dönemde yatırımların hız kesmeden devamına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Uyum kültürü içerisinde ortak akıl ve istişareyi de ön planda tutarak Belediye Başkanlarımız ile yeni normal dönem için görüşmelerimizi yaptık. İl - İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar atıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Gazipaşa’da Yaralı Yaban Keçisine Şefkat Eli Gazipaşa’nın Doğanca Mahallesi kırsalında arka ayakları kırık halde bulunan ve köpek saldırısına uğradığı iddia edilen yaban keçisi, DKMP ekiplerince tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından doğal yaşamına bırakılması planlanıyo
Isparta Ticaret Borsası Üyeleriyle Buluştu Isparta Ticaret Borsası’nın düzenlediği istişare toplantısında zirai don, AB Gülyağı tescili, elma ihracatı ve hayvancılıkta yeni teknolojik yatırımlar ele alındı; üyelerle ilişkiler güçlendirildi.
Fikir Isparta, Müteahhitler Birliği’ni ağırladı Sektör buluşmaları kapsamında inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı
Daşdöner’den Esnafa Yakıt Müjdesi” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, şoför esnafının en büyük gider kalemi olan akaryakıt sorununa kökten çözüm getirecek projeyi yerinde inceledi.
CHP’li Aliye Coşar: “İçinde Halk olmayan bu bütçeyi reddediyoruz” CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, TBMM Genel Kurulu’nda 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde iktidarı sert sözlerle eleştirdi.