Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi


Siyaset 25.06.2020 16:23:00 0
Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Gölhisar, Karamanlı ve Kemer Belediye Başkanları katılım sağladı.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada, “  İlçelerimizde Hükümetimizin yatırımları ve Belediyelerimizin çalışmaları devam ediyor. AK Belediyeler olarak bir arada gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar son derece önemli ve şehrimize kazanımların öncüleri olan AK Belediyelerimiz yaşanabilir ve gelişen Burdurumuzun önemli aktörleridirler. İlçelerde olup bitenleri paylaşırken hayata geçirilecek projeler noktasında istişare etme imkânı buluyoruz. Belediyelerimiz yeni normal dönemde yatırımların hız kesmeden devamına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Uyum kültürü içerisinde ortak akıl ve istişareyi de ön planda tutarak Belediye Başkanlarımız ile yeni normal dönem için görüşmelerimizi yaptık. İl - İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar atıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi