Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi


Siyaset 25.06.2020 16:23:00 0
Başkan MENGİ Belediye Başkanları ile bir araya geldi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Gölhisar, Karamanlı ve Kemer Belediye Başkanları katılım sağladı.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada, “  İlçelerimizde Hükümetimizin yatırımları ve Belediyelerimizin çalışmaları devam ediyor. AK Belediyeler olarak bir arada gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar son derece önemli ve şehrimize kazanımların öncüleri olan AK Belediyelerimiz yaşanabilir ve gelişen Burdurumuzun önemli aktörleridirler. İlçelerde olup bitenleri paylaşırken hayata geçirilecek projeler noktasında istişare etme imkânı buluyoruz. Belediyelerimiz yeni normal dönemde yatırımların hız kesmeden devamına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Uyum kültürü içerisinde ortak akıl ve istişareyi de ön planda tutarak Belediye Başkanlarımız ile yeni normal dönem için görüşmelerimizi yaptık. İl - İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile Koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar atıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.