BAŞKAN MENGİ'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI


Yaşam 9.05.2020 23:16:00 0
BAŞKAN MENGİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin Anneler Günü Mesajı;

Karşılıksız sevginin en güzel örneği olan annelerimiz, yeri hiçbir zaman doldurulamayan en kıymetli varlıklarımızdır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı hayatla aramızdaki en güçlü bağdır. Cennetin ayaklarının altına serildiği annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. 

Koronavirüs salgınından dolayı bu yıl program yapmadan, uzaktan kutlama gerçekleştireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da annelerimizle bir arada bulunmayı çok istedik. Fakat en kıymetlilerimiz için tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. İnşallah en yakın zamanda özlenen eski günlere kavuşacağız. Dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren en başta şehitlerimizin bize emaneti şehit annelerimizi, annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü içtenlikle kutluyor; tüm annelere sağlık, huzur ve aileleriyle birlikte mutluluklar diliyorum.

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü