Başkan Mengi’den Assistt Çağrı Merkezi’ne ziyaret


Siyaset 26.09.2019 00:38:00 0
Başkan Mengi’den Assistt Çağrı Merkezi’ne ziyaret

Başkan Mengi’den Assistt Çağrı Merkezi’ne ziyaret

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Burdur’umuzun bacasız fabrikası Assistt Çağrı Merkezimizin çalışmalarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Assistt Çağrı Merkezine ziyarette bulunarak, Assistt Çağrı Merkezi İl Yöneticisi Ali Güven’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeniden çağrı almaya başlayan Assistt çağrı merkezine ziyarette bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Ankara’da düzenlenen İl Başkanları Toplantımızda, Assistt çağrı merkezimizin yeniden hizmet vermesi için konuyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la paylaşmıştık. Milletvekilimiz Bayram Özçelik’in yoğun çabaları ve Cumhurbaşkanımızın en son talimatlarıyla geçtiğimiz haftalarda Assistt çağrı merkezimiz yeniden çağrı almaya başladı. Şu anda 78 kişi ile hizmet vermeye devam ediyor. Çalışan sayısı periyotlar halinde alım yapılarak, 250 kişiye çıkmasını bekliyoruz. Burdur’umuza Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kazandırılan Burdur’umuzun bacasız fabrikası Assistt Çağrı Merkezimizin çalışmalarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.