BAŞKAN MENGİ'DEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


Yaşam 6.06.2020 23:32:00 0
BAŞKAN MENGİ

Volkan Mengi ve eşi Elvan Mengi'den Doğum Günü Sürprizi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, eşi Elvan Mengi ile birlikte engelli Rıza Büyükkaya’ya  sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Başkan Mengi'nin sürpriziyle büyük bir mutluluk yaşayan Rıza Büyükkaya, unutamayacağı bir kutlamayla 30. yaşına girdi.

Doğum günü süprizi için AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve eşi Elvan Mengi'ye  teşekkür eden Büyükkaya ailesi, “Volkan Başkan eşi ile birlikte Ailemize duygu dolu anlar yaşattılar. Rızanın mutlu gününde bizleri yalnız bırakmadılar. Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. 

Doğum günü kutlaması, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar

PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl