Başkan Mengi Gece Vardiyasında Şeker İşçilerini Ziyaret Etti


Siyaset 18.11.2021 11:17:00 0
Başkan Mengi Gece Vardiyasında Şeker İşçilerini Ziyaret Etti

 AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi dün gece yarısı Burdur Şeker Fabrikası gece vardiyası personelini ziyaret etti. Yapılan yatırımları, kampanya dönemini ve üretim hattındaki son durum hakkında bilgiler alan Başkan Mengi’nin ziyareti sırasında güzel anlar yaşandı.

 Ziyaret sırasında %108 performans ile şu anda kampanya dönemi içerisinde Türk Şeker Fabrikaları içerisinde üretimde birinci sırada olduğumuzu, 67. kampanya döneminde 485.000 ton pancar işleme hedefinde dün 07:00 itibariyle 261.000 ton pancar işlendiğini, günlük 6.000 ton pancar işlendiğini bu rakamın en üst düzeylerde olduğunun bilgilerinden oldukça memnun olan Başkan Mengi işçilere emekleri için çok teşekkür etti.
  67. kampanya dönemi öncesi 2 revizyon döneminde 40 milyon Türk Lirasına yakın yapılan yatırımda en büyük kalemlerden birisi olan Kristal Şeker Santrifüjlerini inceleyen Başkan Volkan Mengi yapmış olduğu açıklamada; “ 67. Kampanya dönemi başlangıcında da buradaydık, şimdi gece vardiyasında da şeker fabrikamızdayız. Yapılan yatırımlar ve üretim hattındaki çalışmalar bizi fazlasıyla memnun etti. Bu yatırımları fabrikamıza yapılmasını uygun gören ve destek olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik, Yasin Uğur’a Türkşeker Genel Müdürümüz Mücahit Alkan’a, Fabrika Müdürlerimize ve Fabrikamız çalışanlarına teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde de ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı