BAŞKAN MENGİ İGM BAŞKANI AKBIYIK'TAN ACILI KARDEŞLERE ZİYARET

Dün Burdur'da etkili olan aşırı yağış nedeniyle, dere taşması başta olmak üzere toprak kayması ve su baskınları meydana geldi. Burdur'un Aydınlıkevler mahallesi'nde sel baskının yaşandığı bir evde bulunan anne ve kız komşuları tarafından kurtarılarak hast


Gündem 6.06.2022 00:45:00 0
BAŞKAN MENGİ İGM BAŞKANI AKBIYIK

Dün Burdur'da etkili olan aşırı yağış nedeniyle, dere taşması başta olmak üzere toprak kayması ve su baskınları meydana geldi. Burdur'un Aydınlıkevler mahallesi'nde sel baskının yaşandığı bir evde bulunan anne ve kız komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Fatma Doğtaş (74) ve doğuştan Engelli kızı Vesile Doğtaş (55) sular altında kalan evde yaralı olarak komşuların yardımıyla kurtarıldı. Anne ve engelli kızı Vesile Doğtaş, hastanede tedavi altına alındığı fakat engelli kız Vesile Doğtaş'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Vesile Doğtaş'ın acılı kardeşleri Ahmet ve Ali Doğtaş'a taaziye ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve il genel meclis başkanı Murat Akbıyık acılarını paylaştılar.


Düzce zabıtasından başarılı grafik Düzce zabıtasından başarılı grafik
Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Hentbolda play-off heyecanı Hentbolda play-off heyecanı
Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar