BAŞKAN MENGİ YAPILAN ÇALIŞMALAR İÇİN HASTANEYİ ZİYARET ETTİ


Gündem 17.12.2019 23:37:00 0
BAŞKAN MENGİ YAPILAN ÇALIŞMALAR İÇİN HASTANEYİ ZİYARET ETTİ

Burdur Devlet hastanesine ziyareti kapsamında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’ye,  Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Kesimal ve Hastane Müdürü Ali Demiray ile hastane yöneticileri eşlik ettiler.

“Hastanemize Aralık ayında iyileştirmeler ve Mekan Planlamaları yapılıyor.”

Başkan MENGİ “2020 öncesi hastanemizin daha iyi hizmet verebilmesi için bir çok iyileştirmeler ve yeni cihazlar Aralık ayı içerisinde eklenmiş ve bazı mekan planlamaları yapılarak düzenlenmiş olarak gördük ve çalışmalarda devam ediyor. Başhekimimiz Uğur Bey’e ve Hastane Müdürlerimize gayretli çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim” dedi.

 

Başhekim Uzm.Dr.UğurKesimalve Hastane müdürü Ali Demiray; “Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Halk Sağlığı binasında bulunan dijital röntgen cihazı, sağlık tesislerinde daha iyi sağlık hizmeti sunumu verilebilmesi amacı ile  Hastanemize devri yapılmış olup Röntgen Cihazının Hastanemize montajı yapılmış olup röntgen çekim süreleri ve bekleme süreleri azalmıştır.

​Ankara ve Isparta illerindeki Hastanelerden, Hastanemize bedelsiz devri yapılan 6 adet Hepa Partikül İndirgeme İklimlendirme cihazları ile yüksek seviyeli partikül temizleme, bakteri filtrasyonu, mikrobiyolojik koruma ve kontaminasyon indirgemesi sağlanarak hava kalitesi daha da artırılmıştır.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün Genel Bütçe  ödenek kalemlerinden göndermiş olduğu ödeneklerle Hastanemize;

​1-Tıbbi Cihaz olarak; Vakumlu Alçı Kesme Motoru, Merkezi Yoğun Bakım Monitörü, LED Fototerapi Cihazı, Tansiyon Holter Cihazı ve Fetal Monitör (NST) Cihazı alınarak Hastanemiz daha modern ve üstün teknoloji tıbbi cihazlara yenilerini eklemiştir.

​2-Demirbaş malzeme olarak; Hasta odaları için Refakatçi Koltuğu ve LED TV ile Hastanemizde yoğun olarak kullanılan kapılara hasta, ziyaretçi ve çalışan konforu gözetilerek Sulu Sistem Hava Perdesi takılmıştır.

​3-Hastanemiz Ana Binasında bulunan yangın merdiveninin basamakları değiştirilip boyanmış ve Patoloji Binasına da Yangın Merdiveni takılmıştır.

​4-Hastanemiz Sterilizasyon biriminde bulunan su arıtma sistemi yenilenerek su arıtma ve depolama kapasitesi iki katına çıkartılmıştır.

​5-Hastanemiz Ana Binasında bulunan röntgen odalarının ve koridorlarının zeminine antibakteriyel PVC karo yer döşemesi ile daha ferah ve daha sağlıklı bir ortam kazandırılmıştır. Hastanemiz Acil biriminde bulunan bazı odalardaki antibakteriyel PVC yer döşeme işi devam etmektedir.

​Ayrıca, hastane acilinde bulunan kantin için hastane bahçesinde yeniden kantin planlanarak acil serviste fiziki alan genişlemesi sağlanmış olacaktır” bilgilerini verdiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası