Başkan Murat Gerenli sahada vatandaşlarla buluştu

Kırklarelinin Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, belediyelerin gerçekleştirdiği çalışmaları hem yerinde inceledi hem de gezdiği bölgelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.


Gündem 17.04.2021 14:30:00 0
Başkan Murat Gerenli sahada vatandaşlarla buluştu

KIRKLARELİ (İGFA) - Kırklarelinin Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü yatırım çalışmalarını Başkan Gerenli yakından inceledi. Başkan Gerenli, gezdiği bölgelerde vatandaşlarla da biraraya geldi. Başkan Gerenli, inceleme gerçekleştirdiği bölgelerde ekiplerin çalışmaları hakkında teknik ekiplerden detaylı bilgi aldı. 

Denetleme kapsamında temizlik şantiyesi binası, Sabahattin Ali Parkı, Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri ve yapımı tamamlanmak üzere olan 8 No’lu parkta bir dizi incelemelerde bulunan Başkan Gerenli, buralarda vatandaşla da bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek not alan Başkan Gerenli, her zaman vatandaşın hassasiyetlerini gözeterek çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi. 

Öte yandan Atatürk Mahallesi’ndeki Eczacıbaşı Parkı’nda çim biçme çalışması gerçekleştiren ekipleri de ziyaret eden Başkan Gerenli, burada oyun oynayan çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.

Başkan Gerenli gerçekleştirdiği geziyle birlikte hem ekipleri denetlediğini hem de Lüleburgazlıların talep ve önerilerini dinlediğini söyleyerek, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için mesai gözetmeksizin işimizin başında olmaya devam edeceğiz”


MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı