Başkan Osman Gürün Seydikemer muhtarları ile buluştu


Gündem 12.06.2021 13:00:00 0
Başkan Osman Gürün Seydikemer muhtarları ile buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Seydikemer muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlara kırsal mahalleler kanunu ve Seydikemer ilçesinde yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler verildi.

MUĞLA (İGFA) - Daha önce Fethiye ve Milas muhtarları ile görüşen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Seydikemer muhtarları ile Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Emin Madran tarafından, 7254 sayılı kanun içerisinde yer alan kırsal mahalleler ile ilgili konuda bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, Seydikemer ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında da bilgiler aktarıldı.

MUHTARLARDAN HEDİYE YÖRÜK HEYBESİ

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven toplantı sonrasında yaptığı konuşmada “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e böyle bir toplantıyı düzenlediği için muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Başkanımız her gittiği yerde yörük olduğunu söylüyor. Ben de ona yörük heybesi hediye etmek istedim” dedi.

BİRLİKTE AİLEYİZ

Muğla’da 13 ilçe 569 mahalle ile büyük bir aile olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Büyükşehir Belediyemiz ve vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli köprü ve vatandaşlarımızdan gelen soruların ilk muhatabı muhtarlarımız. Yerel yönetimlerle ilgili değişen yasa ve durumlarla ilgili muhtarlarımızın doğru bilgiye ulaşması için bir araya geldik” dedi.

Toplantının ardından Seydikemer muhtarları toplantıda yer alan daire başkanları ile birlikte bölgelerinde yapılan veya yapılması istenen hizmetler hakkında taleplerini ileterek görüş alışverişinde bulundular.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.