BAŞKAN ÖZATA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Gündem 24.05.2020 13:41:00 0
BAŞKAN ÖZATA

Isparta Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata: Aziz ve pek kıymetli vatandaşlarım, Mübarek bir ayın neticesinde Mübarek bir Bayram’a bizleri ulaştıran Rabbimize hamdü senalar olsun.


Diğer bayramlardan farklı olarak bu bayramda bedenlerimiz elbette kucaklaşamayacak ve tokalaşamayacağız ama bizim gönüllerimizin kucaklaşması her daim devam etmiştir ve edecektir. Bu vesileyle vatandaşlarımızın ellerinden gelen tedbiri bırakmadan devletimize olan desteğimizi devam ettirerek birliğimizi, beraberliğimizi daim eyleyecek ve birbirimize olan samimiyetimizi artıracak,
Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, büyüklerimin ellerinde küçüklerimin gözlerinden öpüyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü