Başkan Özcan Canlı Yayında Açıkladı "Üreticilerin Dikkatine Yarın Son Gün"


Gündem 24.09.2020 01:11:00 0
Başkan Özcan Canlı Yayında Açıkladı

Türkiye Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı ve Burdur Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, 23 Eylül Çarşamba günü saat 17:15'da NNC Medya'da canlı yayına katılarak, süt üretim kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları anlattı. İşte Başkan Özcan'ın konuşmalarından satır başları; Üreticilerin ve üyelerin çiğ sütte kalite tebliği gereği işletmelerden süt numunesi alınacağını belirten Başkan Kamil Özcan alınan numunelerin laboratuvar da analizi yapılacağını söyledi.

 

BURDUR, ÇANAKKALE VE AKSARAY PİLOT BÖLGE OLACAK

 

Türkiye Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı ve Burdur Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, "Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Pilot bölge olarak Burdur, Çanakkale ve Aksaray illerin de bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlikleri tarafından alınacak numuneler laboratuvarların ilgili birimleri tarafından analizleri yapılacaktır. Üyelerimiz 24 Eylül 2020 Perşembe günü Mesai bitimine kadar bahsi geçen illerde bulunan birlik bürolarına baş vurmaları gerekmektedir." sözlerini kullandı.

 

BİRLİK ÜYELERİMİZİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT MERKEZLERİNDE YAPILACAKTIR.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen pilot iller Burdur. Çanakkale ve Aksaray illerinde bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlikleri’ne üye yetiştirici üyelerinin proje kapsamındaki üye kayıtları üzerinden üreticilerimizin müracaatları halinde tamamlanarak kurum elemanları üretici üyelerimizin işletmelerinde alınarak laboratuvarlara analiz için teslim edilecektir. Birliklerimizdeki kayıt sisteminde üyelik kayıtları bulunmayan üreticilerin işlemleri ise ilgili kurumların elemanları tarafından yapılacaktır. Üyelerimizin birlik bürolarına baş vurmaları gerekmektedir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü