Başkan Özer 300 delegenin 213 oyunu aldı


Siyaset 6.09.2020 17:42:00 0
Başkan Özer 300 delegenin 213 oyunu aldı

AK Parti Yalvaç İlçe Kongresi gerçekleşti.

Kongrede iki liste yarıştı mevcut Başkan Alperen Özer ve emekli astsubay Aziz Bakır ilçe başkanlığı için yarıştılar... Delegelerin 213 oyunu alan Alperen Özer, yeniden ilçe başkanı seçildi. Diğer aday Aziz Bakır ise 87 oy aldı.

İşte AK Parti İlçe Başkanı Alperen Özer'in yeni yönetim kurulu listesi...

Âdil Derdiman

Ali Ak

Fatih Kavas

Fatih Muhammet Dülgerbaki

İsmail Güleç

Kemal Sarı

Mehmet Şenol

Muammer Dönertaş

Nazlı Bayram

Salim Aydın

Süleyman Yıldırım

Tuğba Altınparmak

Tunay Bakır

Vesile Pektaş

YEDEK LİSTE

Yakup Kırkıtlı

Muzaffer Kekliitoğlu

Mehmet Eğri

Mehmet Korkmaz

Ahmet İnanıcı

Faruk Sezen

Mehmet Duru

Yaşar Su

Özgür Tunçbilek Oda Başkanı Oldu Isparta Lokantacılar ve Kasaplar Odası seçiminde tek aday olan Özgür Tunçbilek, üyelerin oyuyla başkanlığa seçildi.
Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Her Yaşta Sanat Çalıştayı' 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yaşlılar Haftası kapsamında hayata geçirilen etkinlik, ileri yaş bireylerin sosya
Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini takdim etti.
Türkiye genelinde yağış alarmı: Kuvvetli sağanak ve kar uyarısı Meteorolojiye göre yurt genelinde yağışlı hava etkili olurken, bazı bölgelerde kuvvetli sağanak, yüksek kesimlerde ise kar ve çığ tehlikesi bekleniyor.
Yeni haftada yurtta yağış etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 30 Mart - 5 Nisan 2026 tarihli hava tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde yağışlı hava etkisini sürdürecek. Özellikle Doğu Anadolu’da çığ riski, kıyı kesimlerde ise kuvvetli yağış uyarıları öne çıkıyor.