Başkan Ramazan Şimşek, işçilerle menemen sofrasına oturdu

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İşçiler ile bir araya gelerek kahvaltı masasında menemen yiyen Şimşek, çalışmaları yerinde inceledi.


Gündem 13.02.2021 11:00:00 0
Başkan Ramazan Şimşek, işçilerle menemen sofrasına oturdu

ANKARA (İGFA) - Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, işçiler ile menemen yiyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sera çalışmalarını da yakından inceledi. Seralarda ürettikleri çiçekler ile yıllardır Gölbaşı’nın güzelliğine güzellik kattıklarını ifade eden Başkan Ramazan Şimşek “Hem yaz hem kış ürettiğimiz çiçeklerimizi park ve bahçelerimizin en güzel yerlerinde sergiliyoruz. “İlçemizin park ve bahçelerini süsleyecek olan bitkilerimiz, Gölbaşımızın güzelliğine güzellik katacak. Lavanta bahçelerimiz, kasımpatılarımızdan sonra Gölbaşımızı mis kokulu çiçekler ile renklendirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

PARK VE BAHÇELERE MODERN DOKUNUŞ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü imalat çalışmalarını da yakından inceleyen Başkan Ramazan Şimşek, atölyede üretilen çöp kovalarının park ve bahçelere yerleştirileceğini aktardı. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Gölbaşımızın çehresine yakışır güzel ürünler de ortaya koyuyor. Ben de emekleri ve çalışmaları sebebiyle kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı