Başkan Şahin’den OECD’ye ‘Biz hazırız’ mesajı


Gündem 28.05.2021 21:00:00 0
Başkan Şahin’den OECD’ye ‘Biz hazırız’ mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5inci "OECD Champion Mayors" haftası etkinliği kapsamında gittiği Paris’te OECD Genel Sekreteri Angel Gurría ile görüştü.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Paris’te sürdürdüğü ziyaretler doğrultusunda OECD Genel Sekreteri Angel Gurría ile görüştü. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Gurría, GASMEK ve pandemi döneminde yapılan projelerden bahsederek, “Siz bu girişim çerçevesinde Türkiye’nin yüzünü oldunuz ve çalışmalarınız başarılı şehir yönetimini temsil ediyor. Siz kadınların rol modeli olarak gösteriliyorsunuz” diyerek Başkan Fatma Şahin’i takdir etti. Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu’na davetlerinden dolayı Genel Sekreter Gurría’ya teşekkür eden Başkan Şahin, görüşmede birçok araştırma ve çalışma konusunu masaya yatırdı. Yürütülecek çalışmalar hakkında Şahin, OECD ekibine şehir ve kurum olarak “Biz hazırız” mesajını verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı