Başkan Şahin, Gaziantepin yenilenen yolunu açtı


Gündem 16.10.2021 14:00:00 0
Başkan Şahin, Gaziantepin yenilenen yolunu açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin taşra ilçelerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarına Karkamış ve Nizip ilçelerini bağlayan 3 kilometrelik yol da dahil edildi. Yenilenen yolu Başkan Fatma Şahin, çocuklarla kurdela keserek açtı.

GAZİANTEP(İGFA)- Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Nizip’e bağlı Kumla ve Karkamış’taki Elifoğlu kırsal mahallelerini bağlayan 3 kilometrelik sathi kaplama yola sıcak asfalt döktü.

Bölge esnafı ve mahalle sakinlerinin ulaşımda yaşadığı sıkıntıları önemli ölçüde azaltan büyükşehir, sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra yoldaki kot farkını çözüme kavuşturdu, bölgedeki altyapı sıkıntılarını giderdi. Çocuklarla kurdela kesen Başkan Fatma Şahin, yenilenen yolun mahalle sakinlerini mutluluğa ve sağlığa götürmesini diledi.

ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
Bakan Uraloğlu’ndan Isparta’ya Ulaşım Müjdeleri: Dereboğazı Yolu Programa Alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili…
Isparta’ya dev ulaşım hamlesi: Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Kavşağı ve Dörtyol-Şarkikaraağaç yolu açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Farklı Seviyeli Kavşağı ile Dörtyol-Şarkikaraağaç Yolu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Bakan Uraloğlu Isparta’da iş dünyasıyla iftarda buluştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyareti kapsamında düzenlenen GİAD iftarında protokol ve iş dünyası aynı sofrada buluştu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik mesajı vererek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ett