Başkan Şahin, Gaziantepin yenilenen yolunu açtı


Gündem 16.10.2021 14:00:00 0
Başkan Şahin, Gaziantepin yenilenen yolunu açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin taşra ilçelerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarına Karkamış ve Nizip ilçelerini bağlayan 3 kilometrelik yol da dahil edildi. Yenilenen yolu Başkan Fatma Şahin, çocuklarla kurdela keserek açtı.

GAZİANTEP(İGFA)- Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Nizip’e bağlı Kumla ve Karkamış’taki Elifoğlu kırsal mahallelerini bağlayan 3 kilometrelik sathi kaplama yola sıcak asfalt döktü.

Bölge esnafı ve mahalle sakinlerinin ulaşımda yaşadığı sıkıntıları önemli ölçüde azaltan büyükşehir, sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra yoldaki kot farkını çözüme kavuşturdu, bölgedeki altyapı sıkıntılarını giderdi. Çocuklarla kurdela kesen Başkan Fatma Şahin, yenilenen yolun mahalle sakinlerini mutluluğa ve sağlığa götürmesini diledi.

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.
Müşterileri Yakından İlgilendiriyor Bankalar Birleşiyor Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu bünyesinde faaliyet gösteren katılım bankalarını tek bir merkezden yönetmek amacıyla kapsamlı bir birleşme süreci başlattı.
Sağlıklı menopoz okulu Isparta’da açıldı Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Sağlıklı Menopoz Okulu Programı kapsamında, Isparta’da Sağlıklı Menopoz Okulu açıldı ve ilk eğitim programı gerçekleştirildi.
Isparta oda seçimlerinde alışılmış sonuç Isparta’daki esnaf odalarında seçimler yapılıyor, adaylar değişim vaadiyle ortaya çıkıyor; ancak sandıklar açıldığında sonuç değişmiyor. Mevcut başkanlar yeniden seçilirken, “ihtiyaç” diyerek yola çıkan isimler bir kez daha kaybed
ISUBÜ ve PAÜ’den orman mühendisleri ile öğretmenlere orman okulu eğitmenliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından açılan Orman Okulu Eğitmen Eğitimi, ISUBÜ Çocuk Akademisi Koordinatörlüğü ve Pamukkale Üniversitesi PAÜ Çocuk Üniversitesi iş birliğinde Denizli’de gerçekl