BAŞKAN SEZGİN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI


Gündem 14.07.2021 20:25:00 0
BAŞKAN SEZGİN

15 Temmuz da Milletin dirayetiyle Türkiye'yi kaba kuvvetle teslim almaya kalkışanlara karşı tarihi bir set çekilmiştir. "Türk milleti gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milli irade dışında bir seçeneğe asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimiz cesaretle, ferasetle ve inançla vatan savunmasında yer almış ve bu milli direnişle yeni bir destana imza atmıştır. FETÖ mensuplarına karşı vatan savunmasında iman dolu göğüslerini siper eden vatan evlatlarımızla hepimiz iftihar ediyoruz. Türk milleti olarak, aynı ruh ve aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği üzere, Türk Milleti her zaman, millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık, sokak ve yol görseli olabilir


AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah