BAŞKAN TURAL'DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI


Gündem 8.11.2019 14:29:00 0
BAŞKAN TURAL

Başkan Tural’dan 
10 Kasım mesajı
ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural “ Atamızın en büyük eseri olan cumhuriyete sahip çıkmak, korumak ve yüceltmek hepimizin vatana bir borcudur” dedi. 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayınlayan ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Tüm dünyanın saygı duyduğu, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 81’inci yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Onun en büyük eseri cumhuriyete sahip çıkmak, korumak ve yüceltmek hepimizin vatana bir borcudur. 81 yıldır onu arayıp andığımız gibi bundan sonra da onun izinden gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Türk esnaf ve sanatkârları adına ülkeye hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığını yinelediklerini vurgulayan Başkan Tural, “Zekâsı, komutası, bilgisi, karakteri ve dâhiliği ile dünyada kıskanılan ve her daim takdir edilmeyi başaran ulu öndere sahip olduğumuz için en şanslı milletiz. Bu şansımızı da onun izinden giderek, onun işaret ettiği yönde atılımlar yaparak, çok çalışarak hak edeceğiz. Tüm dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Mustafa Kemal Atatürk ve onun çizdiği yolda ilerleyeceğiz. Milletimizi uçurumun kenarından alıp ayağa kaldıran ve yepyeni çağdaş bir ülke kuran Ulu Önder’e minnet borcumuzu, bize bıraktığı mirası olan bu vatana sahip çıkarak ödeyeceğiz. Tüm Türk esnaf ve sanatkârlar camiası olarak daima hizmet yarışında olacağız, her zaman daha ileri gidebilmek adına adımlar atmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin 81’inci kez başı sağ olsun” görüşlerine yer verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü