Başkan Tütüncü, Döşemealtı’nda

Antalya’nın ilçelerindeki gezi programını sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçe sakinleriyle kucaklaştı.


Siyaset 9.06.2022 20:38:00 0
Başkan Tütüncü, Döşemealtı’nda

Antalya’nın ilçelerindeki gezi programını sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçe sakinleriyle kucaklaştı.

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Kemer İlçesini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Döşemealtı İlçesi oldu. Sınır komşusu Döşemealtı’nda esnafla kucaklaştı, evlere konuk oldu, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Tütüncü’ye, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Tütüncü, Döşemealtı İlçesi’nin Dağbeli Mahallesi ile Bademağacı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, bol kazanç dileklerini iletti. Her iki mahallenin kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve taleplerini dinledi. Akkoç Mahallesi sakinleriyle de bulaşan Başkan Tütüncü, öğleden sonrada devam edecek olan gezi programında; vatandaşların evlerine konuk olacak,  Döşemealtı Sanayi Sitesi Esnafı ve Yeşilbayır esnafıyla kucaklaşacak. Tütüncü, günün sonunda Karaman Mahallesi Muhtarı Hüseyin Korkmaz’ı, muhtarlık binasında ziyaret edecek.


Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor